Известие

Collapse
No announcement yet.

За парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За парното

Колеги, като запаля колата и подавам газ чувам как водата се движи през парното, ще кажеш че има въздух. Не губи течност от никаде но незнам какъв е проблема. Дайте някъкъв съвет. Колата е Алфа 146 1,6 боксер .

Да бе. Как ще я чуеш водата??? Много странно. Ако се притесняваш че бавно ти загрява парното то и при мен е така. Не знам защо.
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent
      Да бе. Как ще я чуеш водата??? Много странно. Ако се притесняваш че бавно ти загрява парното то и при мен е така. Не знам защо.
      На някои коли се чува на мойта също понякога но това не значи че има въздух в системата и на мен ми загрява бавно парното но те боксерите си имат сравнително слабо парно спрямо другите
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

123

и на моита се чува като дам малко газ как водата циркулира. мисла че звука идва от радиаторчето в купето. ама нямам проблеми за сега. за зартяването наистина загрява по- бавно, но после парното си е ок.
        НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Първоначално публикувано от Mury
          Първоначално публикувано от 50 cent
          На някои коли се чува на мойта също понякога но това не значи че има въздух в системата и на мен ми загрява бавно парното но те боксерите си имат сравнително слабо парно спрямо другите
          Ей тва не го бях забелязал ... при мен на втория светофар и започва да топли вярно че лапа в момента 19 градско , но ...
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Working...
          X